Ελληνικά Βραβεία Αριστείας στα Logistics «Μέγας Αλέξανδρος»

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) συνεχίζει να υποστηρίζει και να ενισχύει τον θεσμό των Ελληνικών Βραβείων Αριστείας στα Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» σχετικά με:

✓ το Project of the Year, και
✓ τον Manager of the Year

Ένα θεσμό που κάθε χρόνο μέσα από τις υποψηφιότητές σας δυναμώνει και ενισχύεται, αναδεικνύοντας το πάθος και την δημιουργικότητα όλων όσοι ασχολούνται ενεργά με τα logistics στην Ελλάδα.

Μέσα από αντικειμενικά και δίκαια κριτήρια που έχει καθιερώσει το ILME, βάσει και των αντίστοιχων ευρωπαϊκών που έχει ορίσει το European Logistics Association, εξετάζονται ενδελεχώς όλες οι υποψηφιότητες και επιλέγεται μία ανά περίπτωση, η οποία και θα τιμηθεί με το βραβείο «Μέγας Αλέξανδρος».

Η απονομή των βραβείων θα γίνει στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Εφοδιαστικής Αλυσίδας (European Supply Chain Day) στις 19/04/2018.
Το ILME στοχεύοντας στην ανάδειξη των ελληνικών logistics θα υποβάλλει τις δύο προτάσεις ως την ελληνική συμμετοχή στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά βραβεία – ELA Awards 2018. Με τον τρόπο αυτό το ελληνικό επιχειρείν αποκτά εξωστρέφεια και γίνεται γνωστό σε όλη την Ευρώπη. Ελληνικοί Δημόσιοι & Ιδιωτικοί Φορείς του χώρου καθώς και η πανεπιστημιακή κοινότητα συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν την πρωτοβουλία ώστε η θεωρία να γίνει πράξη και όλοι μαζί να προσφέρουμε γνώση και πείρα στους Έλληνες logisticians.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μέλη ή μη του ILME.

Σας καλούμε να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας, για το Project of the Year ή τον Manager of the Year ή και για τα δύο βραβεία έως τις 10.1.2018.
Ακολουθούν οι όροι συμμετοχής.

Βραβεία ΙΛΜΕ 2018 – ανακοίνωση.docx

Βραβεία ΙΛΜΕ 2018_ανακοίνωση.pdf

project-of-the-year-2018-ilme-awards