Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Logistics – Οι νέοι Πιστοποιημένοι Logisticians

Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Logistics (ELA Certification) – Οι νέοι Πιστοποιημένοι Logisticians
Ανακοινώθηκαν πρόσφατα τα αποτελέσματα του 2ου (για το 2017) κύκλου εξετάσεων για την Πιστοποίηση ELA που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) τον περασμένο Ιούνιο στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Τα στελέχη που αναδείχθηκαν οι νέοι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης ELA είναι οι:
European Senior Logisticians – ESLog
Κωνσταντίνος Βούλγαρης (Argos S.A.)
Γιώργος Γαλανάκης (Σύμβουλος Επιχειρήσεων)
Διονύσιος Κοκκαλιάρης (Vivartia)
Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος (Orphee Veinoglou)

European Junior Logisticians – EJLog
Μαρία Βασιλοπούλου (Vivartia)
Δήμητρα Γιώτη (Estee Lauder)
Νίκος Πασπάτης (Arcadia Cargo)
Δημήτρης Σκορδιάλος (Πολιτικός Μηχανικός)
Μιχάλης Τσάκωνας (Σύμβουλος Επιχειρήσεων)
Αλέξανδρος Χρυσόβουλος (Kafsis)

Το ΔΣ του ILME, ο πρόεδρος του ILME και Chair of Business Development του ELA κος Σπύρος Ολύμπιος και η επικεφαλής του Ελληνικού Κέντρου Πιστοποίησης κα Βασιλική Λαιζηνού συγχαίρουν τους επιτυχόντες και τους καλωσορίζουν στην κοινότητα των πιστοποιημένων logisticians σε περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο.

To σύστημα της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης κατά τα πρότυπα ELAQF, απευθύνεται σε επαγγελματίες logisticians όλων των βαθμίδων διοίκησης, και εφαρμόζεται στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τα πιστοποιητικά EJLog [Supervisory/Operational] και ESLog [Senior] που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά κάνουν ευρύτερα γνωστά στην πράξη τα οφέλη στο οποία οδηγεί η Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση. Ο θεσμός έχει καθιερωθεί στην αγορά, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την συμμετοχή περισσότερων από 100 στελεχών από διάφορες βαθμίδες της εφοδιαστικής αλυσίδας από περισσότερες από 30 εταιρείες από όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων. Η προστιθέμενη αξία της πιστοποίησης μεταφέρεται από τα στελέχη στις εταιρίες που τους απασχολούν ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια τους.

Η απονομή των νέων πιστοποιητικών ELA θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2017, κατά την διάρκεια των εργασιών για το 3o ILF που διοργανώνει το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος.