Πιστοποίηση ELA: δύο νέοι κύκλοι εξετάσεων το 2018

Πιστοποίηση ELA: δύο νέοι κύκλοι εξετάσεων το 2018

Το ILME, φορέας πιστοποίησης ELA στην Ελλάδα, διοργανώνει το 2018 δυο νέους κύκλους εξετάσεων για την Επαγγελματική Πιστοποίηση ELA, στα επίπεδα EJLog και ESLog, οι οποίες θα διεξαχθούν στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Ο πρώτος κύκλος εξετάσεων θα υλοποιηθεί τις 27 και 28 Ιανουαρίου 2018, ενώ ο δεύτερος κύκλος εξετάσεων θα υλοποιηθεί στις 23 και 24 Ιουνίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευθούν την ιστοσελίδα του ILME σχετικά με την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση ELA, και τους δυο φορείς εκπαίδευσης που εκπονούν εκπαιδευτικά προγράμματα βασισμένα στα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.  Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορούν να απευθυνθούν στο ilme-ecl@ilme.gr και στο τηλ. 210 6747361 [κα Βασιλική Λαιζηνού].

3rd ILF – για ακόμη μια χρονιά με επιτυχία

3rd International Logistics Forum – Logistics | a catalyst to Investments, για ακόμη μια χρονιά με επιτυχία

Με ιδιαίτερη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε από το ILME στις αρχές Οκτωβρίου στο Cotsen Hall της Γενναδίου Βιβλιοθήκης, το 3ο Διεθνές Logistics Forum , με έναν τίτλο που φαίνεται να παραμένει διαχρονική αξία “Logistics | a catalyst to Investments”.

Με σημαντικές παρουσίες από το Διοικητικό Συμβούλιο του ELA, αλλά και τιμώμενη προσκεκλημένη την κα Zainab Safir, Head of Department of Market Research and Promotion, Moroccan Agency for Logistics Development, την διοργανώτρια αρχή του επόμενου διεθνούς συνεδρίου Eurolog τον Μάιο 2018 στο Μαρακές, οι Έλληνες και ξένοι logisticians καθώς και τα υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων που παρακολούθησαν το Forum, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν σημαντικότατες τοποθετήσεις από το διεθνές στερέωμα των Logistics.

Από πλευράς του ILME, τόσο στο άνοιγμά του, όσο και στα συμπεράσματα, ο κ. Σπύρος Ολύμπιος, επεσήμανε ότι στην εποχή της νέας βιομηχανικής επανάστασης, οι προκλήσεις και οι προσδοκίες για τα logistics και εν γένει για τον χώρο του supply chain είναι πολλές και υψηλές.  Ταυτόχρονα, τόνισε την σημασία των συνεργιών αλλά και της πιστοποίησης της γνώσης για το κοινό όφελος, τόσο των νέων αλλά και των έμπειρων.στελεχών καθώς και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις ELA, που αγκαλιάζονται από την διεθνή αλλά την ελληνική αγορά.

Τόσο το ΙΛΜΕ όσο και ο ΕLA είναι οργανισμοί ανοικτοί σε συνέργειες για εξωστρέφεια και διοργανώσεις υψηλού κύρους, όπως το ετήσιο Διεθνές Logistics Forum – ήδη ανακοινώθηκε για του χρόνου, στον ίδιο χώρο, στις 3 Οκτωβρίου 2018 – και βεβαίως η σημαντική πρωτοβουλία της ανάληψης της διοργάνωσης από την Ελλάδα του διεθνούς συνεδρίου Eurolog 2019, το οποίο αποτελεί από μόνο του ιδιαίτερη πρόκληση για την διεθνοποίηση και εξωστρέφεια των Ελληνικών logistics.

 

Σημαντικές τοποθετήσεις – παρουσιάσεις

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίαζε εφέτος το πάνελ των ομιλητών, αλλά και οι θεματικές που επέλεξαν να παρουσιάσουν, όπως και το γεγονός ότι το Forum διεξήχθη εξ’ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, τόσο σε επίπεδο παρουσιάσεων, όσο και σε επίπεδο ερωτήσεων.

Σε επίπεδο τοποθετήσεων λοιπόν, ο νέος πρόεδρος του ELA κ. Paolo Bisogni, μας ταξίδεψε στην δύσκολη πραγματικότητα των humanitarian logistics, περιγράφοντάς μας αναλυτικά τους τομείς που κάνουν ιδιαίτερη αυτή την «δουλειά», την πολυπλοκότητα του συντονισμού τόσο των ειρηνευτικών αποστολών, όσο και των «κωδικών» των αγαθών που καθημερινά τέτοιες αποστολές πρέπει να διαχειρίζονται.

Την σκυτάλη πήρε ο κ. Γιάννης Κανελλόπουλος, Country Manager της Software Improvement Group από την Ολλανδία, μιας επιχείρησης που ξεκίνησε προ δεκαετίας ως start-up στο Άμστερνταμ, και έχει εξελιχθεί στο… δεξί χέρι όσων επιχειρήσεων επιθυμούν να ενταχθούν στον κόσμο του digitalization. Ο ίδιος μας περιέγραψε τις τάσεις της διεθνοποιημένης digitalized αγοράς, και παράλληλα μας καθησύχασε, ώστε να μην θεωρούμε ότι η ελληνική αγορά κινείται αργά, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε «είναι η ροή της πληροφορίας τέτοια που φαντάζει πως δημιουργούνται δύο digitalized αγορές. Δεν είναι όμως έτσι. Με τον ίδιο δύσκολο τρόπο μπαίνουν στην ψηφιακή αγορά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οπουδήποτε στον κόσμο. Οι πολυεθνικές είναι απλώς πιο κοντά στην φιλοσοφία του digitalization».

Αμέσως μετά ο κ. Αναστάσιος Πάντος, από μια τέτοια πολυεθνική, την KPMG, ενστερνιζόμενος την φιλοσοφία του digitalization, έστρεψε το ενδιαφέρον στον ίδιο τον «πελάτη» και πως πρέπει οι σύγχρονες επιχειρήσεις να τον προσεγγίζουν με βάση τις ανάγκες του, γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε «μιλάμε για πελατοκεντρικό μοντέλο σε όλες τις αγορές εδώ και πολλά χρόνια. Καλό θα ήταν να συγκεκριμενοποιήσουμε τι ακριβώς λέμε και πως τελικά σερβίρουμε τον πελάτη μας, ανεξαρτήτως κλάδου».

Το πολύ ενδιαφέρον πάνελ, συμπλήρωσε ο κ. Νίκος Αθανασόπουλος, εκ μέρους της Rail Cargo Logistics-Goldair, ο οποίος με βάση όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των σιδηροδρομικών μεταφορών στη χώρα μας, αλλά και τις δυνατότητες που διανοίγονται για το μέλλον της μεταφοράς με βάση την απελευθέρωση της αγοράς, περιέγραψε ένα μελλοντικό μοντέλο λειτουργίας, και δέχθηκε σειρά ερωτήσεων κατόπιν για τον βαθμό ανταγωνιστικότητας του ελληνικού σιδηροδρόμου στο άμεσο μέλλον.

Ιδιαίτερη νότα στην βραδιά έδωσε η Απονομή Πιστοποιητικών ELA και βεβαιώσεων ILME από την επικεφαλής του Ελληνικού Κέντρου Πιστοποίησης ILME-ECL, κα Βασιλική Λαιζηνού και τον πρόεδρο του ECBL κo Jos Marinus, ο οποίος συγχαίροντας τους πιστοποιημένους πια logisticians, μίλησε για την σημασία του ενιαίου -σε όλη την Ευρώπη- πιστοποιητικού και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει σε μια σύγχρονη επιχείρηση ένας πιστοποιημένος εργαζόμενος.

Ακολούθησε η καθ΄όλα εντυπωσιακή παρουσίαση του Eurolog 2018 στο Μαρόκο από την κα Zainab Safir, που προσκάλεσε το ελληνικό κοινό να επισκεφθεί το Μαρακές, τον ερχόμενο Μάιο, συνδυάζοντας την γνώση του Eurolog, με την ιστορία και τον πολιτισμό της πανάρχαιας αυτής πόλης. Η βραδιά συνεχίστηκε με το Network Cocktail στον κήπο της Γενναδίου Βιβλιοθήκης, και οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 4th International Logistics Forum, στις 3 Οκτωβρίου 2018.

Χορηγός επικοινωνίας του event και του forum ήταν το Supply Chain & Logistics Μagazine, ενώ την εκδήλωση υποστήριξαν η KPMG ως αργυρός χορηγός, η εταιρεία διαχείρισης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ως χορηγός, και υποστηρικτές οι εταιρείες: Beyond the Best, Projectyou, AronCorp και Polychromo .

 

3rd ILF – Πρόγραμμα ομιλητών

banner small

Σας προσκαλούμε στο 3ο International Logistics Forum που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 4 Οκτωβρίου 2017 σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Logistics (ELA).

Διακεκριμένοι διεθνείς ομιλητές από διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους θα μοιρασθούν μαζί μας τις τάσεις, την καινοτομία, τις καλύτερες πρακτικές και τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα και προϊόντα στην εποχή της Ψηφιακής Επανάστασης.

Σε αυτήν την εποχή τα logistics συνεισφέρουν στις επενδύσεις συνδυαστικά με την τυποποίηση στην ανάπτυξη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.  Εκτός των επενδύσεων, τα logistics προσφέρουν νέες προσεγγίσεις στην κοινωνία, στον πολιτισμό και εν γένει στον άνθρωπο βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής του και προστατεύοντας το περιβάλλον.

Πρόγραμμα Forum

16.30               Εγγραφές

17.00               Έναρξη Συνεδρίου | κ. Σπύρος Ολύμπιος, Πρόεδρος HILME

17.10               Not just for Business: Logistics in humanitarian relief operations | Mr. Paolo Bisogni, Πρόεδρος ELA

17.30               Digital logistics | κ. Γιάννης Κανελλόπουλος, Country Manager, Software Improvement Group Netherlands

17.50               Customer first, Driving profitable growth in a digital age | κ. Αναστάσιος Πάντος,             Sr. Manager, KPMG Advisors

18.10               The liberalization of Greek railway transportations, and its leading role in the competitiveness strengthening of National Economy | Dr. Νικόλαος Αθανασόπουλος, Director of Railway Transport, Rail Cargo Logistics Goldair

18.30               Ερωτήσεις

18:50               Απονομή Πιστοποιητικών ELA & Βεβαιώσεων ILME | Mr. Jos Marinus, Πρόεδρος ECBL

19.10               Eurolog Morocco 2018 | Mrs. Zainab Safir, Head of the Department of Market Research and Promotion, Moroccan Agency for Logistics Development

19.20               Συμπεράσματα | κ. Σπύρος Ολύμπιος, Πρόεδρος HILME

19:45               Networking cocktail

Στις παρουσιάσεις θα υπάρχει μετάφραση Αγγλικά / Ελληνικά

Χώρος Διεξαγωγής

Γεννάδιος Βιβλιοθήκη – Cotsen Hall, Σουηδίας 54, 106 76 Αθήνα

Συμμετοχές

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Κόστος:  Μέλη ILME 20€ – Μη μέλη 30€

Agenda 3rd ILF_gr

Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Logistics – Οι νέοι Πιστοποιημένοι Logisticians

Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Logistics (ELA Certification) – Οι νέοι Πιστοποιημένοι Logisticians
Ανακοινώθηκαν πρόσφατα τα αποτελέσματα του 2ου (για το 2017) κύκλου εξετάσεων για την Πιστοποίηση ELA που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) τον περασμένο Ιούνιο στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Τα στελέχη που αναδείχθηκαν οι νέοι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης ELA είναι οι:
European Senior Logisticians – ESLog
Κωνσταντίνος Βούλγαρης (Argos S.A.)
Γιώργος Γαλανάκης (Σύμβουλος Επιχειρήσεων)
Διονύσιος Κοκκαλιάρης (Vivartia)
Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος (Orphee Veinoglou)

European Junior Logisticians – EJLog
Μαρία Βασιλοπούλου (Vivartia)
Δήμητρα Γιώτη (Estee Lauder)
Νίκος Πασπάτης (Arcadia Cargo)
Δημήτρης Σκορδιάλος (Πολιτικός Μηχανικός)
Μιχάλης Τσάκωνας (Σύμβουλος Επιχειρήσεων)
Αλέξανδρος Χρυσόβουλος (Kafsis)

Το ΔΣ του ILME, ο πρόεδρος του ILME και Chair of Business Development του ELA κος Σπύρος Ολύμπιος και η επικεφαλής του Ελληνικού Κέντρου Πιστοποίησης κα Βασιλική Λαιζηνού συγχαίρουν τους επιτυχόντες και τους καλωσορίζουν στην κοινότητα των πιστοποιημένων logisticians σε περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο.

To σύστημα της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης κατά τα πρότυπα ELAQF, απευθύνεται σε επαγγελματίες logisticians όλων των βαθμίδων διοίκησης, και εφαρμόζεται στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τα πιστοποιητικά EJLog [Supervisory/Operational] και ESLog [Senior] που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά κάνουν ευρύτερα γνωστά στην πράξη τα οφέλη στο οποία οδηγεί η Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση. Ο θεσμός έχει καθιερωθεί στην αγορά, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την συμμετοχή περισσότερων από 100 στελεχών από διάφορες βαθμίδες της εφοδιαστικής αλυσίδας από περισσότερες από 30 εταιρείες από όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων. Η προστιθέμενη αξία της πιστοποίησης μεταφέρεται από τα στελέχη στις εταιρίες που τους απασχολούν ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια τους.

Η απονομή των νέων πιστοποιητικών ELA θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2017, κατά την διάρκεια των εργασιών για το 3o ILF που διοργανώνει το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος.

Έρευνα για τις τεχνολογίες logistics

Τo ΙΛΜΕ σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και με την τεχνική βοήθεια της Telenavis πραγματοποιούν έρευνα για τις ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ LOGISTICS ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.
Στόχος της έρευνας είναι να αναδειχθούν η δυναμική και οι ανάγκες που υπάρχουν στον τομέα των Εμπορευματικών Μεταφορών.
Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν και θα παρουσιαστούν στο τρίτο International Logistics Forum που διοργανώνει το ILME στις 4 Οκτωβρίου και θα σταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
Αναμένεται με βάση τα δεδομένα της έρευνας να αρχίσει ένας διάλογος, τόσο με την πολιτεία είτε σε τοπικό είτε σε κεντρικό επίπεδο αλλά και μεταξύ των επαγγελματιών, για το πως μπορούσαν να αξιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες για την βιωσιμότητα του κλάδου.
Link στην φόρμα προς συμπλήρωση εδώ

Save The Date – 3rd International Logistics Forum

ILF 2017_basic mask
3rd International Logistics Forum
04/10/2017 | Athens

Βαδίζοντας στα χνάρια των δύο προηγούμενων επιτυχημένων διεθνών συνεδρίων για τα logistics, με χαρά ανακοινώνουμε το 3ο International Logistics Forum που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 (16:30-20:30) στο Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν και φέτος παρόν στο μοναδικό διεθνές Φόρουμ για τα Logistics στην Ελλάδα που εστιάζει στις νέες τάσεις και στις εξελίξεις του supply chain με σκοπό να μεταφέρει τεχνογνωσία και να αναδείξει σύγχρονες πρακτικές προς όφελος και βελτιστοποίηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των επιχειρήσεων.

Το 3ο International Logistics Forum είναι γεγονός. Μην το χάσετε.

Πρόγραμμα, Εγγραφές, Ομιλητές θα ακολουθήσουν εντός Ιουλίου.


Communication Office
Gnomon Corporate Events
Κα Γιούλη Κοντού
Αριστοτέλους 39, Αθήνα 10433
www.gnomon.eu www.ilme.gr

Τηλ: 210 284 5980

 

Πρόγραμμα εξετάσεων για 2ο κύκλο πιστοποίησης 2017

Πρόγραμμα εξετάσεων για 2ο κύκλο πιστοποίησης 2017

To ILME ανακοινώνει ότι ο δεύτερος κύκλος εξετάσεων για την Πιστοποίηση ELA του 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Ιουνίου 2017 στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Για αιτήσεις συμμετοχής στον β’ κύκλο Πιστοποίησης ELA 2017, οι υποψήφιοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν και στείλουν ηλεκτρονικά το παρακάτω έντυπο:

HILME – Application form ELA Cert – 2017.06.24

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και τις αντίστοιχες οδηγίες, θα τα βρείτε παρακάτω.

2017.06 – Athens EJLog – Exam schedule

2017.06 – Athens ESLog – Exam schedule

Candidates instructions – Athens

2017.06 – Thessaloniki – Exam schedule

Candidates instructions – Thessaloniki

Καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν!

 

Β’ κύκλος πιστοποίησης ELA 2017

Δεύτερος Κύκλος εξετάσεων Πιστοποίησης ELA 2017
Τετάρτη 7 Ιουνίου, 2017

To ILME ανακοινώνει ότι ο δεύτερος κύκλος εξετάσεων για την Πιστοποίηση ELA του 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Ιουνίου 2017 στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Για αιτήσεις συμμετοχής στον β’ κύκλο Πιστοποίησης ELA 2017, οι υποψήφιοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να στείλουν ηλεκτρονικά το παρακάτω έντυπο:

HILME – Application form ELA Cert – 2017.06.24

Θα ακολουθήσει σύντομα ανακοίνωση του προγράμματος των εξετάσεων.

 

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ LOGISTICS MANAGEMENT ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 4 του καταστατικού το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδας» (ILME) καλεί τα Μέλη του σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στην έδρα του Ινστιτούτου, Λεωφ. Δημοκρατίας 4-6, 154 51 Ν. Ψυχικό, Faros Business Center, την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στις 18.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 την ίδια ώρα (18.00) και στον ίδιο τόπο (έδρα) και θα πραγματοποιηθούν ανεξαρτήτως του αριθμού των παρόντων μελών.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1)               Εκλογή προεδρείου ΓΣ

2)               Έκθεση πεπραγμένων ΔΣ 2016

3)               Έκθεση ελεγκτών για το 2016 & Γενικός ισολογισμός 2016

4)               Απαλλαγή απερχόμενου ΔΣ από κάθε ευθύνη

5)               Προϋπολογισμός Εσόδων – Εξόδων 2017

6)               Δράσεις Ινστιτούτου για το 2017

7)               Αλλαγή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

8)               Τροποποίηση Καταστατικού

9)               Εκλογή Ελεγκτών

 

Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη (ετήσια συνδρομή φοιτητών 20€, φυσικών προσώπων 40€, νομικών προσώπων 200€). Όσοι δεν καταθέσουν τη συνδρομή τους στον τραπεζικό λογαριασμό του ILME στην Eurobank (Αριθμός Λογαριασμού 0026.0392.26.0200352755 – IBAN: GR 1002603920000260200352755) μπορούν να την καταβάλουν με μετρητά στην είσοδο πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Η παρουσία όλων είναι πολύτιμη προκειμένου να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις. Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να στείλετε γραπτή εξουσιοδότηση (επισυνάπτεται το σχετικό έντυπο) στο info@ilme.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή σας επικοινωνήστε με τoν κ. Φίλιππο Σαλίμπα, Ταμία του ILME στο treasurer@ilme.gr, με την κα Λίνα Πάλλη, Γενική Γραμματέα στο info@ilme.gr ή με τη κα. Έλενα Μαγγιώρου στη γραμματεία του Faros Business Center στο 210-6747 361.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σπύρος Ολύμπιος

ILME_Εξουσιοδότηση ΓΣ 2017

Supply Chain Day 2017

SUPPLY CHAIN DAY 2017
Με την ανάδειξη του «Manager of the Year» και «Project of the Year» γιόρτασε η Ελλάδα

Στο κατάμεστο υπερσύγχρονο αμφιθέατρο του AEI Πειραιά TT, με την συμμετοχή τόσο ακαδημαϊκών – νέων επαγγελματιών, όσο και στελεχών της αγοράς, γιορτάστηκε στις 27 Απριλίου η Ευρωπαϊκή Supply Chain Day στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το ILME, που μαζί με την ProjectYou και το ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ, επιμελήθηκαν ενός ιδιαίτερου event γνώσης, κατά το οποίο η εμπειρία των στελεχών της αγοράς logistics, η σημασία της πιστοποίησής τους, τα οφέλη της επαγγελματικής Πιστοποίησης ELA, αλλά και οι τάσεις για το μέλλον της αγοράς μεταλαμπαδεύτηκαν στη νέα γενιά, που παρακολούθησε την εσπερίδα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν οι απονομές των Πιστοποιητικών ELA ενώ η ευρωπαϊκή Supply Chain Day, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι ελληνικές υποψηφιότητες για τα βραβεία του ELA, με την εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ Computers AEΒΕ και τον Supply Chain Director, κο Νίκο Αδαμόπουλο, να κερδίζουν τα ελληνικά βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» με τον τίτλο “Project of the Year” και “Manager of the Year” αντιστοίχως, για να συμμετάσχουν με αξιώσεις νίκης στον αντίστοιχο διαγωνισμό στις Βρυξέλλες τον ερχόμενο Ιούνιο.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες ΜΑΣΟΥΤΗΣ και ΠΛΑΙΣΙΟ, ενώ υποστηρικτές ήταν οι εταιρείες ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ, ARONCORP και ΔΡΙΒΑΚΟΣ. Xορηγός επικοινωνίας ήταν το περιοδικό Supply Chain & Logistics.

IMG_1160-2 IMG_0984-2 IMG_0487 IMG_0472