Γνωρίστε τους Keynote Speakers

25ο Συνέδριο EUROLOG19 στην Αθήνα 3-4 Απριλίου 2019
Γνωρίστε τους Keynote Speakers

To 25ο Συνέδριο EUROLOG19, με θέμα “A New Way of Doing Business”, που συνδιοργανώνουν το ILME και ο ELA, φιλοξενεί ως κεντρικούς ομιλητές δυο κορυφαίους εκπροσώπους της Εφοδιαστικής Αλυσίδας διεθνούς εμβέλειας: o Καθηγητής Dr. Dr. hc. Hans-Christian Pfohl από τον Πανεπιστημιακό χώρο, και ο πολυσχιδής σύμβουλος Gerry Walsh από τον χώρο των επιχειρήσεων, θα δώσουν το στίγμα του Συνεδρίου στις 3 Απριλίου 2019 στο Royal Olympic Hotel.

Το πολύπλευρο έργο και οι διακρίσεις του Hans-Christian Pfohl, που τον καθιέρωσαν ως μέλος του Logistics Hall of Fame από το 2006, είναι τα εχέγγυα για μια ομιλία η οποία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων την πρώτη μέρα του συνεδρίου. Ο υπεύθυνος του Τομέα «Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Δικτύων» στο τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών στο Πολυτεχνείο Darmstadt θα ανοίξει το Συνέδριο κάνοντας μια ανασκόπηση των 5 χρόνων της Πρωτοβουλίας Belt and Road, με την δική του διεισδυτική προσέγγιση.

 

Γεννημένος στην Βόρεια Ιρλανδία, ο Gerry Walsh ξεκίνησε την καριέρα του στις Προμήθειες της Αυτοκινητοβιομηχανίας Ford Motor Company το 1978, και από τότε εργάστηκε σε διάφορες βιομηχανίες όπως οι Electrolux, Procter and Gamble και η American Express, πριν μετακινηθεί στην βιομηχανία τροφίμων με την RHM (Ranks Hovis McDougall). Διετέλεσε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (LOCOG) ως Διευθυντής Προμηθειών. Καθ’όλη την σταδιοδρομία του απέκτησε πλούσια εμπειρία στους τομείς των προμηθειών, του σχεδιασμού, των logistics και της διοίκησης λειτουργιών.

Τον Σεπτέμβριο του 2012, απονεμήθηκε στον Gerry Walsh ο τίτλος του Professional of the Year και το διάσημο βραβείο CIPS Procurement and Supply Chain Management, ενώ το 2017, ανέλαβε τον ρόλο του CEO για το Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχοντας αφιερώσει πλέον των 40 ετών επαγγελματικού βίου σε μεγάλες εταιρείες, κυρίως στον τομέα των Προμηθειών και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ο Gerry Walsh θα μιλήσει για τους μύθους και τις αλήθειες που σχετίζονται με τις άριστες πρακτικές στην Εφοδιαστική Αλυσίδα.

 

Δείτε περισσότερα για το EUROLOG19 εδώ