Δελτίο Τύπου – Ελληνικά Βραβεία Logistics «Μέγας Αλέξανδρος»

To Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) έχοντας καθιερώσει τα Ελληνικά Βραβεία Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» ανακοινώνει για το 2020:

Ο τίτλος του Project of the Year 2020 απονέμεται στην εταιρεία Logistics Way για την υποβολή της πρότασης «ΔΙΟΛΚΟΣ (Amazon Sales Achievement Program)”.  Το διακριθέν Project θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ετήσιο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό των ELA Awards που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Logistics (European Logistics Association – ELA) με συμμετοχές από 34 χώρες μέλη του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο τίτλος του Professional of the Year 2020 απονέμεται στον κ. Σπύρο Τσιλιγιάννη, Country Manager Greece της εταιρείας Avon.

Επιπροσθέτως, θα απονεμηθούν 2 τιμητικοί τίτλοι αναγνωρίζοντας την προσφορά των βραβευθέντων στον κλάδο των Logistics.

Ο τιμητικός τίτλος του Ταχύτερα Εξελισσόμενου Logistician 2020 απονέμεται στον κ. Ευριπίδη Σακελλαρίου, Logistics Operations Manager της εταιρείας PEARL.

Ο τιμητικός τίτλος της Διασύνδεσης Ερευνητικού Έργου με Παραγωγή 2020 απονέμεται στην κα Αναστασία Χατζηχριστοφή, Logistics Operations Specialist της εταιρείας ΟΠΑΠ.

Η απονομή των βραβείων «Μέγας Αλέξανδρος» καθώς και των 2 τιμητικών τίτλων θα γίνει στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που θα διοργανώσει το ILME σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Τα ευρωπαϊκά βραβεία ELA Awards 2020 θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής που θα διεξαχθεί την 10η Νοεμβρίου 2020 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τόσο με φυσική παρουσία στις Βρυξέλλες όσο και με διαδικτυακή μετάδοση.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ILME εύχονται κάθε επιτυχία στην Ελληνική συμμετοχή.